Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Helt konge for Webstep i Trondheim!

Tirsdag  21. mai er det åpning av nytt Webstep-kontor i Kongens gate 16. Magiske ting skjedde i Kjøbmannsgata 42. Nå er vi klare for Kongens gate 16 og et nytt eventyr i hjertet av byen, på Torget i Trondheim.

Salgssjef Ketil Ingebrigtsen tar spenntak fra Douglas Adams og The Hitchikers Guide to the Galaxy når han utfordres på hva som nå skjer i Trondheim:

– Da vi flyttet sist, for fem år siden, til Kjøbmannsgata 42, fant vi svaret på det meste – To the great question, of life, the Universe and everything.  Det var 42, som alle vet, og nå har det ledet oss videre til Torget og nummer 16. Der lager vi nå et enda bedre samlingspunkt for faglig utvikling og kompetanseutveksling. Vi holder stø kurs og vi gjør det fra stedet som definerer Trondheim; Torget. Her finner du en hub for flinke folk fra i dag av. Velkommen til oss, smiler han.

Noter deg ny besøksadresse og kom gjerne innom for en prat eller et råd:
i Kongens gate 16 – 7011 Trondheim

Gjør deg klar for «Hjemme hos»-reportasje dessuten. Den kommer før sommeren tar oss.

Relatert / Kontaktpersoner