Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Webstep klar for NDC 2019 med “Tiden er din”

Med 199 speakers, 45 ulike teknologier, 19 workshops og 185 talks er NDC i Oslo Spektrum en av de viktigste software-konferansene i Norge. – Vi er her for å fortelle om annerledesselskapet Webstep. Stikkordet vårt i år er “Tiden er din”, forklarer Websteps prosjektleder for årets NDC-konferanse, Ole Klemetsrud.

Å være konsulent i Webstep betyr å kombinere personlig frihet, faglige utviklingsmuligheter og gode oppdrag i ett av Norges sterkeste faglige miljøer, forklarer Ole Klemetsrud. Han har holdt i trådene for årets NDC-stand ved hovedscenen i Spektrum. Webstep er NDC-partner og dette er en av årets høydepunkt og viktigste arenaer.

Klar for å møte flinke folk

I år treffer dere oss i mingleområdet nær hovedscenen. Som tidligere år vil vi ha en stor møteplass hvor interesserte kan ta en prat med våre rådgivere om temaer som opptar dem som fagpersoner og få svar på hvordan vi tenker og hva vi kan bety for dem, forklarer Ole og utdyper:

– I Webstep er vi opptatt av at det skal være gøy å lære seg nye ting. Samtidig er vi opptatt av å respektere flinke folks behov for å bestemme over sin egen tid og retten til selv å vite best hvordan man skal bruke den. Vi vil vise noen eksempler på hva vi mener med det og fortelle hvordan vi jobber med kompetanseutvikling hos oss.

Webstepkonsulenter på talelisten

På årets konferanse står to Webstep-konsulenter sentralt på talerlisten. Karl Syvert Løland fra Webstep på Sørlandet deler nyttig kunnskap om ett av hans ekspertområder, Microsoft Azure. Karl Syvert er klar onsdag 19. juni i rom 4 kl. 17.40 om hvorfor han mener Microsoft Azure er en god plattform for etablering av  “minimal viable product (MVP)”.

Sebastian Roll fra Webstep i Trondheim har travle dager på  årets NDC. Sammen med Hans Elias B Josephsen er de først ut med workshop rundt hvordan de løste IoT prototyping og koding med hensikt å sikre pålitelig vannforsyning for en Non Governmental Organisation (NGO) i arbeid i Sierra Leone:

Fredag 21. juni kl 10.20 vil Sebastian sammen med Hans Elias B. Josephsen fortelle hvordan du som hobby-teknolog kan designe og lage dine egne ferdige kretskort.

– Vi ønsker våre egne ekstra lykke til og ser fram til å møte flinke folk på vår stand. I fjor var vi på NDC med det konsulentutviklede Magic mirror. Vi håper å kunne overraske litt i år også og håper at vi vil få mange nysgjerrige besøkende på vår utstilling for å se hva vi har funnet på denne gangen, avslutter Ole Klemetsrud.

- Vi ønsker våre egne ekstra lykke til og ser fram til å møte flinke folk på vår stand i Spektrum, sier Ole Klemetsrud.

Relatert / Kontaktpersoner