Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Harriet på plass – Webstep gir gass på analytics i Oslo

Harriet Wright

De siste par-tre årene har Webstep sitt analytics-fagmiljø vokst seg sterkt i Bergen, Stavanger, Stockholm og Sundsvall. Nå skyter miljøet fart i Oslo, med Harriet Wright om bord fra midten av august.

Harriet er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og kom til Webstep fra Atkins Norge og IBM. Fra midten av august har hun vært på plass i Webstep. Der blir hun sentral i videreutviklingen av BI-miljøet, der tradisjonell og cloud-basert BI har skapt et godt fundament. Og hun blir ikke stående alene.

Det beste Data Science-miljøet

– Fantastisk å få med Harriet på laget. Kombinasjonen kunnskap og engasjement er alltid en vinneroppskrift. Vi gleder oss til å hjelpe Harriet på veien til å bli det beste data science-miljøet i Oslo. Velkommen til oss, sier Joar Krohn som har stått sentralt i oppbyggingen av analyticsmiljøet i Webstep. 

Les mer om vår tidlig-ute strategi på Data Science

– Jeg beskriver meg selv som “non-tech, but love tech” og har alltid vært interessert i teknologi. Nå er det full fart, med ansettelser, spennende oppdrag og innflytting på nytt kontor i Epicenter i Oslo med Webstep. Det fantastiske nå er at jeg får fokusere på det som interesserer meg mest – analyse, stordata og kunstig intelligens. Vi ser skiftet i markedet og at kunder er modne for å ta i bruk for eksempel maskinlæring. Vi ansetter derfor fortløpende og har allerede mange spennende prosjekter konsulentene kan bryne seg på, forklarer Harriet og har gode budskap for framtidige data science-eksperter på jakt etter et godt miljø:

I Webstep har du et hjem for eksperter

– Som Webstepper får du jobbe med det du synes er kult. Hos oss får du jobbe i det som har utviklet seg til å bli et omfattende ekspertmiljø med utrolig mange smarte mennesker, og der gjensidig kunnskapsdeling og læring er viktig. Vi jobber helt i fronten av faget vårt i en spennende tid. I Webstep har du et hjem for eksperter, avslutter hun. 

Og dersom du har noen spørsmål angående hva Webstep kan levere innenfor Data Science området, eller om du kunne tenke deg å jobbe sammen med oss, er Harriet alltid tilgjengelig for en prat! Du finner henne nedenfor – og innimellom i 12. etasje på Epicenter Oslo.


Sjekk ut disse sakene: 

- Med Harriet på plass skyter vi fart på analytics i Oslo, sier Joar Krohn, sentral i analyticsmiljø-oppbyggingen i Webstep og avdelingsdirektør hos Webstep i Bergen

Relatert / Kontaktpersoner