Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Epicenter Oslo: Webstep på plass i toppen!

Etter mange og gode år på Lysaker og i Lilleakerveien, har Webstep inntatt Oslo sentrum og 12. etasje i Epicenter Oslo. – Et ekte innovasjonshus kler oss som hånd i hanske! sier COO Webstep Norge, Hans Sigvart Hansen.

Det føles godt å bli en del av et dynamisk miljø midt i Oslo. Webstep har levd et godt og langt liv både på Lysaker og i Lilleakerveien, men det kjennes perfekt å innta Oslo by nå på ettersommeren. Nå er vi på plass i et lett tilgjengelig kraftsenter. Dette er en naturlig møteplass for våre ansatte, og vi har mange sentrale kunder som også ligger i sentrum. Vi er mer tilgjengelig og kommer lettere til og fra hverandre. Dette er perfekt for oss, forklarer Hans Sigvart Hansen.

Les mer om Epicenter her

Epicenter er et internasjonalt konsept som vibrerer på mer enn en måte. I kjernen ligger tanken om at digital innovasjon skapes best der alle forhold legges til rette for at mange kan møtes, dele og skape. Epicenter er laget av entreprenører for entreprenører.

Velkjent og testet

– Vi har brukt senteret mange ganger allerede, blant annet på godt besøkte meetup-events på IoT, og sist til vår egen fagkveld uken før innflytting. Huset fungerer veldig bra, tar mange folk, har alle facilitetene i orden og er energigivende å være i. Her ligger det til rette for å skje ting. 1 + 1 blir fort 3 på Epicenter, ler Marianne Styrman, en av initiativtakerne til Oslo IoT Meetup og IoT-leder i Webstep. Hun har også vært sentral flyttegeneral på veien inn i huset.

Kule lokaler – fantastisk utsikt

– Vi er på plass i kule og luftige lokaler i 12 etasje, skreddersydd for våre behov, med fantastisk utsikt, funksjonelle arbeidsplasser og gode møtefaciliteter, forklarer Hans Sigvart, som ser resten av husets muligheter som like viktige. – Webstepkontorene er et springbrett til resten av huset. Her kan våre egne konsulenter komme innom når de trenger plass eller trenger å treffe kolleger eller andre. Vi har fått et kraftsenter, en perfekt møteplass og et hjem for oss alle. Dette er et sted å stortrives, helt enkelt, forklarer han.


Sentralt i sentrale byer

Med Webstep på plass i Epicenter Oslo er Webstep nesten i mål med nye kontorer i alle de store norske byene. Bergen var først ut med kontorer i næringsmiljøet på Marineholmen ved Bergen sentrum. Trondheimskontoret ser ut over torget midt i Trondheim og i Rogaland flytter Webstep fra Sandnes til Stavanger sentrum om få dager.

 Nysgjerrig? Ta en videotitt! 

Og besøk oss gjerne i Oslo Epicenter  – Edvard Storms gate 2,  12. etasje: Velkommen!

Nytt hjem, nye muligheter. Klar for Epicenter Oslo: CEO Arne Norheim til venstre. Marianne Styrman i rødt i midten.

Relatert / Kontaktpersoner