Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Møt oss på JavaZone - Benvenuti al tavolo!

Norges største Java-ekspertmiljø i partnerskap med verdens største community-drevne Java-konferanse? Webstep + JavaZone. Gir mening det. 11. og 12. september smeller det igjen, med italiensk vri.

– Det blir litt sånn velkommen hjem dette, forteller Yngve Kristiansen, standsgeneral for Webstep på JavaZone. Onsdag 11. og torsdag 12. september rulles den attende JavaZone-konferansen ut, med inspirerende tech talks, kunnskapsdeling og party. Og som alltid? Utsolgt.

Hva er viktigst i år?

– Det er “Tiden er din” og hvordan Webstep skaper et hjem for eksperter. Mye bra folk på standen vår, som denne gangen rigges med italienske smaker. Matkonseptet på JavaZone fungerer og vi serverer mat fra det italienske verdenskjøkkenet. Tipp, topp det også. En god prat over god mat funker alltid, forklarer Yngve.

– Hva mener Webstep med “Tiden er din”?

– Vår erfaring er at dyktige folk har sterk sans for fleksibilitet, og at frihet og selvbestemmelse er en viktig faktor for produktivitet – det å yte best mulig. Folk flest jobber lettere når de kjenner at de styrer sitt eget jobbliv. Dette har vi pakket inn i en organisasjon som tar godt vare på flinke folk, fag og familie.  Webstep henger ikke på skuldrene til konsulentene våre og pisker på fakturering. Vi skaper rammene som får folk til å trives. Magien er at de også leverer i toppklasse, at det lønner seg for alle. Tillitsbasert valgfrihet er vinn-vinn. Den storyen deler vi mer enn gjerne over en matbit, sier Websteps JavaZone-general.

– Og konkurransen – hva kan vi vinne denne gangen?

– Her er vi helt i tiden. Vi satser på sensorbasert elsparkesykkel-konkurranse. Banekjøring. Vi snakker presisjon og kompetanse. Det liker vi. Noe helt annet enn cowboy-slalåm mellom barnevogner på Aker Brygge.

Og dermed er Webstep klare igjen. For den attende JavaZone-konferansen. JavaZone er blitt voksen.


Nysgjerrig på Webstep? Sjekk ut denne:  https://www.linkedin.com/jobs/view/1403919908/

Møt Webstep på JavaZone - fra v: Benedicte Hegle, Mathias Karthum, Yngve Kristiansen (standgeneral), Ole Klemetsrud, Morten Rugland, Ivar Moene og Yvonne Sohlberg.

Relatert / Kontaktpersoner