Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Löwy, Pfeiffer, Adzic: Betingelsesløs satsing på kompetansebygging i Trondheim!

– Vi har satt fagsatsningen vår i “Ludicrous Mode”, ler Nadeem Qureshi hos Webstep i Trondheim. – Gjennom måteløs hengivenhet til ferdighetsforedling, beviser vi at det kun finnes ett hjem for de mest kunnskapstørste ekspertene: Webstep, forklarer han. Og vi tror på storyen. Det skjer nemlig store Webstep-ting i Trondheim de neste ukene.

– Vi opplever at raus og offensiv kompetansedeling betyr tillit, frihet og autonomi ute hos kundene våre. Kompetanse er verdens beste medisin. Det asfalterer den faglige utviklingsveien både for konsulentene og kundene våre. Og det skaper verdier. Kompetansebygging er lønnsomt, understreker kollega og rådgiver Dagfinn Haslebrekk.

Master Class med Juval Löwy

– 21. – 25. oktober er det klart for Architects Master Class med Juval Löwy. Juval er en av, om ikke den mest innflytelsesrike arkitekten på planeten Tellus, sier Nadeem. – Vi har kjørt første akt med ham i fjor, og fra de 15 som var med da, hører vi at Juval provoserte frem åpenbaring etter åpenbaring fremdeles. Det er gledelig derfor å se at vi denne gangen blir enda flere – atten kolleger as we speak – til hva som nå ryktes å være et “arkitekturelt vekkelsesmøte”. Kunnskap gir avkastning, smiler en engasjert Webstep-rådgiver.

Les mer her: https://wbstptrd.com og  http://idesign.net/Training/Architect-Master-Class


Kompetanseweekend med
Mike Pfeiffer og Gojko Adzic

– Helgen etter Wirkola, 26. og 27. oktober, hopper vi rett inn i høstens kompetanseweekend sammen med Mike Pfeiffer og Gojko Adzic, forklarer Dagfinn. – Mike er en erfaren kursholder som dere kjenner igjen fra Pluralsight. Han har etter innspill fra våre kolleger laget et skreddersydd opplegg rettet mot Azure-sertifisering. Helt spesifikt tar vi AZ-203 – Developing Solutions for Microsoft Azure – som utgangspunkt. Vi vet at flere av oss er gira på denne! I tillegg til en Live Event med Mike i slutten av oktober, vil vi ha fire kvelder i forkant med video-workshops. Dette gjør at vi kan ta unna mye av det typiske “Intro 101” på egenhånd, slik at nivået kan skrus opp til 11 under kompetansehelgen, forklarer han, og understreker at det ikke er det eneste som skjer i Trondheim i høst:

Specification by example

Gojko Adzic kjører i tillegg sin Specification by Example. Våre kolleger i Bergen og Stockholm har hatt gode erfaringer med dette kurset. Dette sporet bidrar til å løfte en allerede spennende helg, og også her vil vi ha en god oppslutning fra både interne og eksterne.

Les mer her: https://wbstptrd.com


Månedlige kompetansekvelder og TDC på vei

–  Alt dette kommer selvsagt i tillegg til våre faste månedlige kompetansekvelder. For ikke å snakke om høsten store lokale happening: Trondheim Developer Conference. Vi er rimelig sikre på at Tech-Trondheim er glad for at Save Asmervik sparket i gang den ballen i 2012. Sammen med kolleger Ketil Ingebrigtsen og Kristina Brend, og andre ildsjeler i Trondheim, leverer TDC et fantastisk program med lokale, nasjonale og internasjonale stjerner. Vi gleder oss vanvittig og det bør alle gjøre som kommer seg innenfor dørene, avslutter Nadeem.

Les mer her: https://2019.trondheimdc.no

Webstep med imponerende kunnskapsprogram: Kolleger og Webstep-rådgivere Dagfinn Haslebrekk og Nadeem Qureshi gir full gass i oktober.

Relatert / Kontaktpersoner