Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Olje- og energiministeren åpnet det nye Webstep-kontoret i Stavanger

Etter mer enn et tiår i næringspark i Sandnes, har Webstep flyttet til hjertet av Stavanger. Webstep er nå på plass som leietaker hos IndustriEnergi i Kongsgata 54 – Det satte utvilsomt en ekstra spiss på flyttingen at olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg og ordførerkandidat Kari Nessa Nordtun klippet snoren for det nye bygget, sier avdelingsdirektør Geir Jåthun Hindenes.

– Olje og Energiministeren fant seg raskt til rette og gratulerte oss med vårt nye hjem i Kongsgata 54. Det tar vi stolt med oss. Nye kontorer er en viktig del i Websteps utvikling i Stavanger, forklarer Websteps Stavanger-leder.

Det var ordførerkandidat Kari Nessa Nordtun som sammen med olje og energiminister Kjell-Børge Freiberg og forbundsleder Frode Alfheim, i forbundet Industri Energi som klippet snoren for det nye bygget.

– Vi har et langt og godt liv bak oss i Sandnes, men nå var det på tide å flytte mer sentralt. Kontorene våre er et naturlig samlingssted for oss både i fagaktiviteter og sosiale arrangementer. Det blir også mer naturlig for oss å arrangere kundearrangementer her. Men først og fremst er det et naturlig samlingssted for konsulentene våre – og gjerne sammen med sine ektefeller og partnere. Allerede i kveld er det innflyttingsfest der hele flokken kommer, både oss som jobber her og alle der hjemme som heier på oss, avslutter Geir.

Kongsgaten

—-

Innfelt foto snorklipping: Olje- og energidepartementet.

Geir Jåthun Hindenes og OED minister Kjell-Børge Freiberg

Åpnet nytt Webstep-kontor i Stavanger: olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg. Til venstre, avdelingsdirektør Webstep i Stavanger: Geir Jåthun Hindenes

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer