Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Design-verdensstjernen Mike Monteiro kommer til frokost og workshop hos Webstep i Stavanger 30. oktober

Nadine Ramsberg
– Vi kunne ikke ha en hel sesong av Designfrokost med etikk som tema, uten å fly inn the man himself, forklarer Nadine Ramsberg i Webstep. Da ble det sånn.

Designetikk er hovedtema for Designfrokost i høst; designeres makt til å påvirke, ansvaret vi har og etikken i arbeidet vårt. Derfor er Mike Monteiro hyperaktuell. Nå tar han turen fra Mule Design Studio i San Fransisco til oss, her i Stavanger. Det er stort. Vi gir starstruck et ansikt, ler Nadine.

Mike puster og sloss for design, som han definerer som en politisk kraft – en kilde til påvirkning. Den serveres sammen med knallharde etiske krav til sine utøvere. “Ruined by Design”, om designetikk, er foreløpig siste bok.

– Mike har ikke bare skrevet boken, han har også gjort det første forsøket på å etablere et sett med etiske retningslinjer for designere, understreker Nadine.

30. oktober blir det designetikk til frokost i nye Webstep-lokaler i Kongsgata 52. Fyrverkeriet Mike Monteiro står for det faglige innholdet. Her er det gratis å delta, som vanlig. Etterpå blir det Designfrokost Spesial: med Mike-ledet workshop fra 10:30–17:00, et arrangement med en prislapp. 20 billetter er lagt ut – og salget er godt i gang.

Vurderer du frokost, workshop eller begge deler? Da kan Mike sin egen guiding være en grei sjekkliste:

“Seriously if you’re reading this, you should come. If you work in tech, you should come. If you’re just getting started in your career, you should definitely come. And if you manage people, you should’ve been here yesterday.”

Meld deg på kommende designfrokoster.

Mike Monteiro

"Seriously if you’re reading this, you should come" Mike Monteiro

Relatert / Kontaktpersoner