Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Innsikt Arena - skapt for å dele

–  Vi har mange av Norges flinkeste innsikt-eksperter og opplever at behovet for kunnskap er stort rundt oss. Det har åpnet for kunnskapsdeling på en ny arena. Nå flyr “Innsikt Arena”, og kurs i Power BI er først ut, smiler Mathias Karthum i Webstep Oslo.

– Vi er et ekspertmiljø på innsikt. Kursene vi tilbyr vil derfor være innen tematikken datavarehus, Business Intelligence, maskinlæring, analytics og Big Data. Første kurs ut er et to dagers praktisk rettet Power BI-kurs. Det er for alle som arbeider med Excel eller dataanalyse og som ønsker å utvikle dynamiske og visuelle rapporter med profesjonelt design, forklarer Webstep-rådgiveren.

Kurset er valgfritt over én eller to dager, og kjøres hos i Epicenter Oslo, på dagtid 8 – 16 den 12. og 13 november.

Kurset i Power BI: Les mer og meld deg på her: https://info.webstep.no/2019-11-12-innsikt-arena-power-bi

Men det er ikke bare er kurs som skal fylle Innsikt Arena:

– Innsikt Arena er et konsept med stor fleksibilitet. Webstep er og skal være et raust delingsmiljø. Noen ganger kommer vi til å invitere inn til morgenkaffe rundt spennende casepresentasjoner eller et fagtreff over en øl. Andre ganger kan det være et helgekurs med egne eller andre kjente kapasiteter. Noe blir gratis for deltakerne, andre ting kommer med en prislapp. Felles er at det alltid skal lønne seg å delta. Kunnskap og erfaring gir innsikt og resultater, både for fagfolk og firma, lover Mathias.

Ut av satsingen kommer også Innsikt Arena nyhetsbrev.

– Nyhetsbrevet etableres som en lavterskel vei inn til hva som rører seg på fagfeltet. Her skal vi laste opp med tips og nyheter, kursmuligheter og annet som kvalifiserer til ukomplisert deling med et faginteressert publikum, forklarer Mathias som ser for seg er mange i målgruppen: – Vi retter oss mot analytikere, statistikere, BI-konsulenter og -managere, og ut mot ETL-utviklere, Data Scientists og alle som definerer seg innenfor BI-interessesfæren, uansett bransje, sektor og verktøy. Målet vårt er at vi skal fenge.

Meld deg på nyhetsbrevet her: https://info.webstep.no/innsikt-arena-nyhetsbrev

Raskere beslutninger – bedre kundeopplevelser

– Om du har implementert en løsning som har gitt deg bedre innsikt, er det bra det. Men dersom du ikke på bakgrunn av den innsikten kan ta bedre eller raskere beslutninger eller for eksempel kan forbedre kundeopplevelsen, vel, da har du egentlig ikke oppnådd noe lønnsomt. Beslutningsstøtte og kundeopplevelse er viktig for oss i Webstep, forklarer Webstep-rådgiver Harriet Wright. Hun er opptatt av at innsikt skal lønne seg:

Godt brukergrensesnitt viktig

– Vi tror på å tenke praktisk og nytteorientert. Løsninger og modeller kan være komplekse, men resultatet skal være lett å forstå og omsette i handling for kunde eller forretning. Her byr vi  på spennende kunnskapsdeling og Power BI-kurset er et godt eksempel på dette. Du har ikke solgt inn presentasjonen før mottakeren har trigget på det de ser. Godt brukergrensesnitt har definitivt slått gjennom på våre fagfelt, understreker hun.

Sammen med Mathias og avdelingsleder Inge Nyheim er hun klar for take off med Innsikt Arena:  – Vi gleder oss!


Les mer om Innsikt i Webstep:

https://www.webstep.no/2019/02/18/trykket-oker-med-power-bi/

https://www.webstep.no/2019/09/05/harriet-pa-plass-webstep-gir-gass-pa-analytics-oslo/

Klar med Innsikt Arena: – Vi er et ekspertmiljø på innsikt. Nå gir vi tilbake til fagmiljøet og markedet, sier rådgiverne (f.v.) Mathias Karthum og Harriet Wright, og avdelingsdirektør Inge Nyheim.

Relatert / Kontaktpersoner