Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Vi er på Sørveiv i Kristiansand - rasktvoksende tech- og næringslivskonferanse

Sørveiv. 700 pluss deltakere, 60 foredragsholdere, 20 arrangementer og åtte scener over to dager. Webstep viser ansikt gjennom egen administrerende direktør Arne Norheim, BI-ekspert Jakub Barzyk og styremedlem Toril Nag.

– Sørveiv Tech samler noen av Nordens mest suksessfulle merkevarer og teknologiselskaper for å dele sine tanker om hvordan virksomheter kan møte morgendagen. Vi er stolt partner og kjenner på at det er godt å være solid til stede på dette flotte arrangementet, forklarer salgs- og markedssjef for Webstep på Sørlandet Andreas Eriksen.

Sammen med egen avdelingsleder på Sørlandet, Anders Høibakk, gleder hans seg over å være til stede som partner og bidragsyter på en viktig tech-arena.

– Vi er et eksperthus på tech med rådgivere og utøvere som hjelper kundene våre å lykkes med teknologi. Da er det naturlig å stille opp som bidragsyter og støttespiller til lokale og nasjonale tech-miljøer, forklarer han.

Toril Nag, høyprofilert konserndirektør  i Lyse var i sving i dag, høyaktuell med plattformrevolusjonen. BI-ekspert Jakub Barzyk en time senere med data science-mulighetene i Power BI, mens Arne Norheim kommer på i morgen 31.10 med foredraget “Den digitale leder” – om ledelsesutfordringer og viktigheten av digital kompetanse i ledelse og styrerom. Jakub er klar for to dagers innsats, dessuten. Og det meldes om kunnskapsrik framlegging på dag én!

Konferansen avsluttes torsdag.

For informasjon: https://sorveivtech.no/

Kjente ansikter på Sørveiv 2019

Relatert / Kontaktpersoner