Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstep Solutions utvider kapasiteten

Erlend Nævdal, Ken Roar Riis og Lars Martinsen i oransje refleksjakker og røde hjelmer
Webstep ute på oppdrag hos en industrikunde. Fra venstre: Erlend Nævdal, Ken Roar Riis og Lars Martinsen.

Med ny strategisk samarbeidsavtale med Telenor skyter Webstep avdeling for løsningssalg – Webstep Solutions – fart og blir en viktig motor for å generere nye kundeoppdrag for Webstep.

Med fokus på innsikt, optimalisering og automatisering skal avdelingen sikre at både små og store digitaliseringsprosjekter blir gjennomført effektivt og innenfor avtalte kostnadsrammer.

Ken Roar Riis ble i høst hentet inn for å videreutvikle tjenesteområdet for løsninger og sikre at konkrete oppdrag og prosjekter ble realisert. Markedet etterspør i stigende grad løsninger levert som en tjeneste (SaaS) i sine prosesser, og med opptrappingen i Webstep Solutions ligger alt tilrette for å kunne ta en større del av verdiskapningen i dette markedet, gjennom å ta eierskap til prosjektene fra a til å.

Direktør Ken Roar Riis har startet arbeidet med å bygge opp avdelingen og sikre en enda sterkere leveransekapasitet i regionene. I første omgang har Lars Martinsen kommet inn og vil bidra til å sikre den faglige kompetansen og konseptet. Sammen med Stian Storrvik og Vegard Munthe skal han sikre at Webstep blir en strategisk partner for sine kunder innen prosjekt- og løsningsleveranser.

– Digitalisering handler mye om endringsledelse. Faglig dyktighet og lang erfaring er avgjørende for å lykkes, og her vil Webstep kunne gjøre en stor forskjell, sier Ken Roar Riis. – Teknologi er selve driveren for endringene og omstillingen samfunnet nå opplever, og Webstep kan lose dem trygt i havn, avslutter en offensiv og entusiastisk Ken Roar Riis.

Webstep Solutions skal kunne levere i hele verdikjeden fra prosjekt til forvaltning av løsning. For å dekke etterspørselen leter Webstep nå etter erfarne rådgivere og virksomhetsarkitekter over hele Norge med erfaring på integrasjon, IoT, dataanalyse og brukeropplevelse. Dette blir sentrale personer i leveranseteamene som får være med å bygge ut forretningsområdet hos Webstep.

Ken Roar Riis Webstep

Relatert / Kontaktpersoner