Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Barnekreftforeningen får Webstep-julegaven andre år på rad

Julegaven 2019 går til Barnekreftforeningen

Budskapet “Ingen barn skal dø av kreft: Gi håp” gikk rett til hjertet hos ansatte i Webstep. De stemte fram Barnekreftforeningen da årets julegave skulle deles ut.

Hvert år løfter Webstep-ansatte fram ulike formål vi brenner for. Deretter kjøres en avstemming blant forslagene. Vinneren får en pengegave. I år som i fjor trakk Barnekreftforeningen det lengste strået. Årets julegave settes nå inn i viktig arbeid for familier og barn som er rammet. 

Tusen hjertelig takk til alle i Webstep for den generøse julegaven! Det betyr mye for Barnekreftforeningen å ha støttespillere som dere som støtter oss over flere år. Gaven kommer svært godt med i vårt arbeid med å bekjempe barnekreft, og til støtte for barn med kreft og deres familier, sier Trine Ncolaysen, daglig leder i Barnekreftforeningen.

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av foreldre som har eller har hatt barn med kreft. Foreningen støtter forskning på barnekreft, gir tilbud og støtte for familier hvor barn og unge er rammet av kreft, og driver informasjons- og påvirkningsarbeid. Barnekreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen

Barna er morgendagen og fremtiden vår. Bare å høre om barn og kreft i samme setning får det til å gå kaldt ned over ryggen. Frivillighet fra foreldre som selv har eller har hatt barn som er rammet, og som formidler, gir omsorg og støtter forskning og kunnskapsformidling, imponerer. Vi er glade for å kunne støtte dette viktige arbeidet, sier Hans Sigvart Hansen, COO for Webstep i Norge. Og ikke minst, avslutter han: – Dette er et godt formål å støtte for de som ønsker å strekke ut en hånd til andre nå i førjulstiden.

Ønsker du å støtte selv?

Gi en julegave, fordi barn og kreft hører ikke sammen

Ingen barn skal dø av kreft: Gi håp! Foto: Barnekreftforeningen

Relatert / Kontaktpersoner