Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstep trapper opp og flytter

Teknologi- og konsulenthuset Webstep flytter til Rebel – teknologenes nye kraftsenter i Oslo. Leieavtalen ble signert 20. desember 2019 og innflytting i nye luftige lokaler i 14. etasje er planlagt til etter sommeren 2021. 

Webstep skal være med å utvikle morgendagen, og har som ambisjon å ta en større del av verdiskapingen på IT-siden gjennom hele verdikjeden – fra strategi og prosjektstyring til utvikling av siste kodelinje. Nye typer leveranser gir endrede arbeidsmåter og setter også krav til utforming av lokaler – med behov for blant annet flere prosjektrom.

– Webstep skal være både veiviser, støttespiller og gjennomfører for våre kunder. Det gjør oss til en komplett endringspartner, sier COO Hans Sigvart Hansen i Webstep, og viser til at Webstep skal styrke seg ytterligere på løsningssalg i tiden fremover.

3D-modell av moderne Rebel atrium

Visjonært konsept

Rebel blir en unik møteplass for teknologer midt i Oslo sentrum og skal bidra til å gjøre Norge verdensledende på kompetanse innen IT. Ved å legge til rette for kunnskapsdeling og samarbeid mellom næringsliv, offentlige virksomheter, fagmiljø og akademia, kan kompetansehuset Rebel være med å utvikle digitale løsninger for morgendagens samfunn. 

– Rebel var ikke klart for innflytting da vi skulle flytte fra Lilleaker til Oslo sentrum i september 2019. Vi valgte derfor å flytte til Epicenter, hvor vi forøvrig stortrives og vet at vi vil ha det godt frem til høsten 2021 når Rebel er klar for innflytting. Vi tror Rebels konsept som teknologisk kraftsentrum passer godt med våre ambisjoner i markedet, forklarer Hansen om den forestående flyttingen.

Kunnskapsdeling er viktig

Webstep er i en bransje med raske endringer og det er viktig for selskapet å ha nødvendig fleksibilitet til å vokse videre. Flyttingen vil sikre Webstep tilgang til spennende lokaler som legger til rette for dialog og kunnskapsdeling. Idéer skapes der mennesker møtes, og Webstep ønsker å ta en ledende rolle i kompetansehuset Rebel der også Teknologihuset vil flytte inn. Webstep har i flere år hatt et tett partnerskap og samarbeid med dette samlingsstedet for IT-bransjen som driver med kompetansebygging på tvers av selskaper og organisasjoner.

–  Community-arbeidet i norsk IT bransje er unikt og Teknologihusets bidrag til dette de siste 15 årene har vært enormt. Vi tror på community-arbeid og kunnskapsdeling, og gleder oss til å være en viktig del av dette arbeidet også i årene fremover. Det handler om å lære av hverandre, sier Hans Sigvart Hansen.

Rebel i Tulinkvartalet sett fra luften

Tett på markedet

For Webstep er det viktig å være tett på kundene, markedet og der idéene skapes. I Bergen har selskapet kontorer i næringsmiljøet på Marineholmen ved Bergen sentrum, og Trondheimskontoret ser ut over torvet midt i Trondheim. I Rogaland har Webstep flyttet fra Forus til Stavanger sentrum, og på sørlandet har har Webstep allerede siden etableringen i Kristiansand hatt sentralt beliggende kontorlokaler i Kvadraturen.

–  Effektiv digitalisering av landet krever tilgang på IT-eksperter også i regionene. Uten regional IT-kompetanse bremser digitaliseringen. Her tar Webstep et ansvar, avslutter Hans Sigvart Hansen.

Hans Sigvart Hansen

COO Hans Sigvart Hansen gleder seg til å flytte til Rebel.

Relatert / Kontaktpersoner