Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Påskeegg fra Webstep til hverdagshelter

Korona-epidemien skal stoppes, men Norge skal fortsette! Og derfor trenger vi mer enn noen gang å heie frem hverdagsheltene som holder hjulene i gang. Med velfylte påskeegg ønsker teknologi- og rådgivningsselskapet Webstep i Bergen å si takk til ansatte i samfunnskritiske funksjoner som hver eneste dag er med og bidrar under vanskelige forhold.

Tungt lastet påskehare

Mer enn et halvt tonn med sjokolade og påskegodterier kjøres i disse dager ut til offentlige og private virksomheter som må holde åpent under krisen. Hvert egg veier nesten 3 kg, og alle godsakene er individuelt emballert for å unngå smittefare. Målet med gaven er å spre glede og si takk for den viktige jobben som ansatte i samfunnskritiske virksomheter nå gjør for å holde hjulene i gang.

– Responsen har vært overveldende! Bak munnbind og beskyttelsesmasker har vi fått både brede smil og ektefølte takk fra ansatte som vanligvis ikke får levert «muntrasjonspakker» på døren, sier IT-ekspert og påskeegg-koordinator Cathrine Fredhøi i Webstep.

Legger egg i Bergen

Det er ansatte ved Websteps kontor i Bergen som står bak initiativet og utdelingen. Gjennom påskeuken har ansatte i Webstep levert ut velfylte påskeegg til hverdagshelter ved blant annet Haukeland universitetssykehus, Haraldsplass sykehus, sykehusapoteket, Sandviken psykiatriske klinikk, legevakten i Bergen, Røde Kors sykehjem, hovedbrannstasjonen, Øygarden Lokalmedisinske Senter og hjemmesykepleien i Øygarden.

– Dette er tiden da vi må holde hjertet varmt og hodet kaldt, avslutter en stolt Cathrine Fredhøi, og viser til at selv små bidrag fra næringslivet kan gjøre en forskjell for mennesker i en tøff tid.

Utlevering av påskeegg med munnbind og visir

Mange påskeegg

Med velfylte påskeegg ønsker Webstep i Bergen å si takk til ansatte i samfunnskritiske funksjoner som hver eneste dag er med og holder hjulene i gang.

Relatert / Kontaktpersoner