Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstep signerer rammeavtale med Equinor

Webstep har inngått en rammeavtale med Equinor om å levere utviklingsteam for å styrke den digitale transformasjonen av Equinor. Avtalen har en varighet på tre år og representerer en startverdi på cirka 85 millioner kroner.

Helt siden 1972 har Equinor flyttet grenser for å løse utfordringer i olje- og gassindustrien. Nå krever klimaendringer, geopolitikk og energimarkeder vilje til teknologidrevet omstilling.

Et kompetansetungt team IT-konsulenter fra Webstep skal sikre Equinor økt kapasitet til å videreutvikle sin omfattende programvareportefølje.

– Helhetlige prosjektleveranser blir stadig viktigere i IT-markedet. Avtalen med Equinor er et synlig bevis på at Webstep evner å levere både mer og bredere enn noen gang før, sier regiondirektør i Webstep ASA, Geir Jåthun Hindenes.

Equinor vil starte opp med to utviklingsteam fra Webstep som skal jobbe med programvareutvikling og løsninger knyttet til teknisk informasjon om anleggene til Equinor. For å sikre et tett samarbeid med Equinors ressurser og beslutningstakere vil teamene være lokalisert i både Stavanger og Bergen.

– Gjennom denne avtalen styrker Webstep sitt samarbeid med Equinor. Det gleder vi oss til. Våre to utviklings- og driftsteam vil fra oppstarten bestå av totalt 15 personer, som skal jobbe tett med Equinor-ansatte, sier Geir Jåthun Hindenes.

Plattformen Johan Sverdrup

– Avtalen med Equinor er et synlig bevis på at Webstep evner å levere både mer og bredere enn noen gang før, sier regiondirektør i Webstep ASA, Geir Jåthun Hindenes. (Foto: Ole Jørgen Bratland/Equinor)