Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ida Amalie Oma ny CFO i Webstep

Oslo 20. desember 2022: Ida Amalie Oma blir ny finansdirektør (CFO) i Webstep ASA. Hun overtar stillingen etter Truls Oftedal Ellingsen, som siden august 2021 har sittet som interim CFO.

Oma har vært ansatt som Group Business Controller siden oktober 2021, og har god erfaring med ekstern og intern rapportering i Webstep. Hun kom til Webstep fra stillingen som Business Controller i Entra, og har også vært Controller hos Advokatfirmaet BAHR.

– Vi er meget godt fornøyd med at Ida Amalie Oma har takket ja til å bli vår nye CFO. Som controller i Webstep ASA har hun arbeidet med å effektivisere rutiner og prosesser knyttet til økonomi og finans i selskapet. Fremover skal hun lede arbeidet med rapportering og økonomisk samhandling internt, som vil være med å sikre en bærekraftig vekst for selskapet, sier konsernsjef i Webstep, Save Asmervik.

Ida Amalie Oma er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har i tillegg til økonomi fordypning innenfor strategi samt organisasjon & ledelse. Oma går inn i stillingen 1. januar, og vil inngå i Websteps konsernledergruppe.

– Jeg har kommet inn i Webstep på et veldig spennende tidspunkt. Selskapet har vokst godt de siste årene, og blitt en viktig kompetansepartner for våre kunder. Nå gleder jeg meg til å lede finans fremover, og være med å styre selskapet mot fortsatt lønnsom vekst, sier Ida Amalie Oma.

Prtrett av Ida Amalie Oma

Ida Amalie Oma blir ny finansdirektør i Webstep ASA.

Relatert / Kontaktpersoner