Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Alexander Samsig

Seniorkonsulent, Trondheim
Alexander Samsig

Alexander er Bachelor i Software Development (2015) fra Copenhagen Business Academy. Han har siden opparbeidet seg tung kompetanse innen systemutvikling og arkitektur. Alexander har omfattende erfaring med backendutvikling og sky-teknologi, de siste årene som leder av et utviklerteam hos TietoEVRY der de jobbet med utvikling av produkter innen helse- og finanssektoren.

Alexander er aktiv innen utvikling, og bidrar i fritiden på lokale Meetups og Open-Source Software. Han har flere bidrag til prosjektet Slick, et bibliotek for å benytte databaser i programmeringsspråket Scala. Han deltar aktivt på foredrag lokalt innen diverse teknologiområder, og bidrar også selv med foredrag. Han er også et aktivt medlem i javaBin, hvor han er nestleder i styret, og han er også et medlem av programkomitéen for Trondheim Developer Conference.

Med hans analytiske og skarpe tilnærming til problemstillinger, koblet med hans gjennomføringsevne, er Alexander en verdifull ressurs i enhver situasjon. Som en sterk fagprofil gir Alexander et teknologisk løft i miljøene han kommer inn i, samtidig som hans positive innstilling, imøtekommenhet og behagelige væremåte bidrar til trivsel og god energi.