Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Anders Ekkje Slettebø

Webanalytiker, Stavanger
Anders Ekkje Slettebø

Anders har spesialisert seg innen webanalyse, universell utforming og søkemotoroptimalisering. Kompetansen til Anders er bevist hos Digital Analytics Association. Han er en av få nordmenn med sertifiseringen Certified Web Analyst, som handler om å bruke data til å forbedre nettsider, måle markedsføring og bygge kultur for webanalyse.

Det som engasjerer Anders mest er universell utforming – å kunne lage løsninger som alle klarer å bruke. Anders er sertifisert Web Accessibility Specialist og har full kontroll på det norske og europeiske regelverket. Han kan gi råd om alle retningslinjer og hjelper kundene sine å identifisere, prioritere og rette opp i feil. For å spre sin kunnskap har han laget podkasten Universelt utformet.

På toppen av det hele jobber Anders med det han kaller evolusjonære webstrategier. Dette betyr å ikke la nettsider og apper ligge brakk, men heller jobbe med kontinuerlige forbedringer basert på data og heuristikker innen UX-faget. Brukeropplevelsen blir aldri perfekt. Anders mener at den likevel kan bli gradvis bedre – dag for dag og uke for uke.