Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Anders Emil Bernhoft Sommerfeldt

Senior designer, Stavanger
Anders Emil Bernhoft Sommerfeldt

Anders Emil er en grunnleggende nysgjerrig person som jobber hardt for å ikke ta med fordommer og for sterke antakelser til en oppgave. Han brenner for å forstå problemer og målgrupper for deretter å skape løsninger. Som liten drømte han om å bli en oppfinner og har alltid tegnet, malt, bygget eller skapt noe.

Han har bakgrunn som illustratør og har jobbet frilans med flere store og små kunder for så å gå mot design. Innimellom lærte han seg å kode som front-end utvikler for å kunne realisere prosjekter for kunder og seg selv. Det er imidlertid kombinasjonen av denne erfaringen som gjør Anders Emil til en sterk medspiller når problemer skal defineres for senere å løses på en digital eller analog måte.

Anders Emil tror på ydmykhet og hvordan det kan gi andre rom til å delta i en diskusjon eller situasjon. Han inviterer andre sine meninger og støtter andre når han ser de trenger det. Gjennom medfølelse og empati har han evnen til å se ting på andre måter. På fritiden reiser han til fjerne kulturer og steder gjennom mat, lærer å se verden på en ny måte gjennom sønnens øyne, går tur med hunden eller oppsummerer det hele med samboeren.