Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Anders Kvalvik Kvernberg

Seniorkonsulent, Solutions, Oslo
Anders Kvalvik Kvernberg

Anders er fullstack systemutvikler med fokus på backend innen .NET og Azure. Han har jobbet med utvikling av forskjellige webapplikasjoner, mobilapplikasjoner og backend-systemer og har fokusert mye på kodekvalitet, automatiske tester, pipelines og annen infrastruktur for å underbygge god DevOps metodikk. Gjennom flere ulike prosjekter har han fått erfaring fra blant annet helse og finans noe som har skapt et stort fokus på å lage sikre og robuste systemer.

Anders fokuserer på å skrive kode etter «Clean code»-prinsipper som er lett å utvide og forvalte, samt dekker funksjonelle krav på en tydelig måte. For å få til dette mener Anders det er viktig å samarbeide godt med kollegaene sine og han bruker derfor gjerne mye tid på par- og mob-programmering. Han er også ivrig etter å lære, og gjennom studier og tiden som konsulent har Anders fått prøve seg innenfor flere forskjellige fagområder som maskinlæring, operativsystemer, nettverksprogrammering og autentisering/autorisering. Dette er kunnskap han gjerne videreformidler gjennom foredrag, workshops eller noe så enkelt som en faglig diskusjon med en kollega.

Anders er en sosial person som trives godt i team, men som også jobber godt alene. Han er fremoverlent og tar naturlig til seg ansvar ved behov.