Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Andre Wiik

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Andrè Wiik

André Wiik har over 15 års erfaring som konsulent med hovedfokus på arkitektur, design og utvikling av javabaserte løsninger. Han har bred erfaring med design og utvikling av lagdelte arkitekturer med rammeverk og produkter fra både profesjonelle leverandører og løsninger basert på åpen kildekode. Denne erfaringen har han i stor grad fra telecom og bank/finans der det stilles høye krav til ytelse, sikkerhet og oppetid. Han var også tidlig ute som utvikler av mobile løsninger og har meget god kompetanse og erfaring med iOS.

André er en aktiv deltager i Websteps faggrupper og leder Websteps faggruppe for mobile tjenester.  André er en meget fleksibel konsulent som som kan ta flere roller i prosjekter. Han har erfaring med og kan ta roller som utvikler, arkitekt, rådgiver og teknisk prosjektleder. Han har erfaring med å tilrettelegge prosjekter og verktøy for å gjøre utviklingen så effektiv og feilfri som mulig for å møte kundens forventninger til kvalitet og tidsfrister. 

André arbeider godt i team, men tar også gjerne selvstendige oppgaver. Han er en raus person som motiveres av å dele erfaring og innsikt med de han jobber sammen med. André holder hodet kaldt og er flink til å håndtere komplekse utfordringer under press.