Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Anita Hansen

Avdelingsdirektør , Stavanger

Anita interim-leder vår avdeling i Stavanger og kommer fra vår avdeling for prosjekt- og testledere,. Hun har jobbet med salg og ledelse i IT-bransjen i mer enn 15 år, blant annet i Microsoft. Innen salg sjonglerer hun mellom metodikkene relasjon, løsning og innsikt, noe som gjør henne til en erfaren og kunnskapsrik samarbeidspartner for våre kunder.

Anita sørger for at konsulentene er i spennende oppdrag, rekrutterer nye dyktige konsulenter og – ikke minst – sørger for at folk her hos oss har det bra. I tillegg dyrker hun interessen for menneskelig innsikt så snart hun har mulighet. Hun er sertifisert på personlighetstype test og teamutvikling fra Optimas AS og kombinert med en Master of Management i Samspill og ledelse; anvendt organisasjonspsykologi fra BI har hun også teoretisk register å spille på.

Anita er kjent for å arbeide strukturert og målrettet for å nå felles mål, og hun gjør det med en smittende entusiasme og gjennom gode samarbeidsevner. Hun ser helheten i det kompliserte bilde en leveranse kan ha, noe som i sin tur representerer en betydelig ressurs for våre oppdragsgivere.