Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Anders Abrahamsen

Seniorkonsulent, Bergen

Anders er utdannet cand.scient i informatikk ved Universitetet i Bergen, og han har fordypning innen programutvikling. Han har fokus på at det lages enkle, robuste og effektive løsninger. Anders stiller høye krav til god infrastruktur rundt utvikling, og er selv en viktig bidragsyter til dette.

Anders har utviklet både applikasjoner og tjenestebaserte programmer, og han har jobbet direkte med drift av databaseservere og har god kompetanse på SQL. Anders har også betydelig erfaring med utvikling og oppsett av infrastruktur og byggemiljøer, og høy kompetanse på integrasjon av systemer. Anders har solid erfaring på utvikling av systemer på Mac/Linux/BSD/UNIX/Windows plattformer. Han har utviklingskompetanse på alt fra Java og C/C++ prosjekter til PHP/MySQL. I det siste har Anders jobbet mye med å flytte løsninger til skyen.

Han har en smittende glød for faget, levert sammen med evnen til å skape gode resultater, effektivt og med høy kvalitet. Anders er en høyt verdsatt ressursperson for sine oppdragsgivere . han evner å ta og forvalte ansvar og han trives i samarbeid med andre.