Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Anders Høibakk

Seniorkonsulent, Kristiansand

Anders Høibakk er utdannet Bachelor of Science i Informasjonssystemer og har lang erfaring fra oljeservice og finans.Han har jobbet mye med komplekse løsninger med høye krav til driftsikkerhet og oppetid. Innen finans har han god erfaring innen robotisering og prosessoptimalisering.

Anders beskrives aller best som en fremadstormende konsulent. Han trives godt med å jobbe i backend-delen av systemer, men har overhodet ingen problemer med å ta utfordringer lengre oppe i stacken. Han har solid erfaring med realtime-systemer og engineering-systemer. En av hans mange sterke sider er evne til å sette seg inn i utfordringer og møte disse med gode tekniske og praktiske løsninger. Anders er også flink til å analysere sammenhenger og finne potensial for forbedringer i såvel prosesser som tekniske løsninger. Han leverer godt alene men trives også godt å jobbe i team.

Anders er en sindig, men engasjert team-arbeider, uredd, kvikk og engasjert. Som en sterk fagprofil gir Anders et teknologisk løft i alle miljøene han kommer inn i. Han er en meget effektiv utvikler og leverer alltid med høy kvalitet. Han får raskt stor tillit hos sine oppdragsgivere og utmerker seg positiv i et hvert utviklingsmiljø.