Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Anders Smedegaard Pedersen

Seniorkonsulent, Trondheim

Anders er Bachelor of Science i Informatikk fra NTNU. I tillegg er han Bachelor og Science i Sport Biology fra Norges idrettshøyskole. De siste årene har Anders jobbet innen helsedomenet hos Helseundersøkelsene i Nord-Trøndelag (HUNT) hvor man samler inn opplysninger og biologisk materiale for å forske på folkehelse. I dette prosjektet har sikkerhetsaspektet vært av stor betydning. Tidligere har Anders også jobbet med live streaming-løsninger hos Sportradar. 

Anders har bl.a. erfaring med en rekke ulike javascript-rammeverk, C#, .NET, WPF, Visual Studio og MS SQL. Han er en faglig engasjert utvikler som legger stor vekt på å sette seg inn i og forstå kundens forretningsdomene. Anders tiltales av både de muligheter men også utfordringer som finnes der. Han er en effektiv utvikler og leverer alltid med meget høy kvalitet.

 Anders har med sin erfaring og faglige dyktighet framstått som en kapasitet i prosjektene han har vært en del av. Han har jobbet både med nyutvikling og forbedring av eksisterende løsninger. Som utvikler er han tett på kunden og dens fag-/forretningsside. Anders er tilpasningsdyktig i nye miljøer og tilegner seg raskt kunnskap. Han er positiv, strukturert og ansvarsfull, og kommuniserer godt med både kunder og medarbeidere