Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

André Simonsen

Seniorkonsulent, Stavanger

André er en allsidig utvikler med bakgrunn som Høgskole ingeniør i datateknologi. Han har gjennom snart 15 år jobbet med løsninger knyttet til læring, læringsforvaltning og med SaaS løsninger. Han har lenge jobbet med utvikling av et e-lærings forfatterverktøy som har vunnet mange priser internasjonalt og har de siste årene benyttet Amazon Web Services som en plattform for mye av arbeidet og er motivert for å videreutvikle kompetanse innenfor sky-plattformene. 

André trives godt i rollen som scrum master eller team lead og har både kompetanse, erfaring og ønske om å videreutvikle sin evne til å lede mennesker til å kunne utføre jobben sin på best mulig måte med dokumenterte resultater.Han er dedikert, entusiastisk og samvittighetsfull. Han er godt likt og kommuniserer godt på alle nivå i organisasjonen. 

André har høy teknisk kompetanse etter å ha jobbet som full-stack programmerer i flere år med Java på backend og jQuery/Backbone på frontend. Hans kompetanse og interesse for Cloud er og viktig, og han er bl.a en av initiativ-takerne til AWS Meetup i Stavanger.