Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Andreas Berre

Seniorkonsulent Business Intelligence,

Andreas er en allsidig, produktiv og dyktig arkitekt og utvikler som de siste årene har jobbet med applikasjons- og integrasjonsutvikling både på Microsoft- og Java-plattformene. Hovedfokus de siste årene har vært på tjenesteorienterte arkitekturer, gjerne hendelsesorienterte. Han har også bakgrunn fra business intelligence og datavarehus, og har gjennom dette variert og solid forretningsforståelse og erfaring med datamodellering og analyse.

Andreas er aktiv innen eksterne og interne fagfora, og er svært godt orientert på nye trender som DDD, CQRS, hendelsesbaserte applikasjoner, reaktiv programmering og DevOps. Han har holdt foredrag på en rekke arrangementer og deltar i utvikling av åpen-kildekode rammeverk. Med sin entusiastiske tilnærming er han en høyt verdsatt foredrags- og workshop-holder hos våre kunder og samarbeidspartnere.

Andreas er en svært motiverende og humørfylt person å jobbe sammen med. Han er vital, engasjert og byr på seg selv inn i miljøene han jobber i.  Gjennom spisskompetanse, faglig oversikt og evne til å fange opp og ta i bruk nye verktøy, teknologier og metoder, gir han mye tilbake til sine kolleger og oppdragsgivere.