Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Andreas Fredhøi

Seniorkonsulent, Stavanger

Andreas Fredhøi er utdannet Sivilingeniør i Industriell Økonomi og Teknologiledelse og har i tillegg en Graduate Diploma in Entrepreneurial Management. Med en utstrakt erfaring fra markedsorienterte organisasjoner innen olje, telekom og fornybar energi er Andreas en ressurs innenfor markedsanalyse, BI og datatilgjenglighet og -presentasjon.

Andreas er en analytisk, smart og sosial person som uredd og nysgjerrig tar kontakt utover i organisasjonen, både internt og eksternt, stadig på jakt etter forbedringer. Han drives av et sterkt ønske om å bruke data, analyse og innsikt i verdiskapende og forenklende arbeid og har svært høy arbeidskapasitet. Han har tilegnet seg god datavarehus-kompetanse og kombinert med dybdeforståelse av arbeidsprosesser innen både oljeservice og markedsorganisasjoner bidrar han til verdiskapning hele tiden.

Andreas er sosial og godt likt, alltid med et lunt blikk på verden. Hans trives godt i diskusjoner, er dedikert og effektiv alene og evner å bringe frem det beste i sine team. Han engasjerer folk, er samarbeidsvillig og evner å fokusere på det større bildet for forretningen. Verdi for kunde, enkelhet, og sammenheng mellom innsikt og handling, er viktige stikkord når Andreas arbeider med løsninger. Andreas tar stolthet i å levere et solid stykke arbeid, og underveis jobber han for å spille både seg selv og sine arbeidskollegaer gode.