Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Andreas Halleraker

Seniorkonsulent Business Intelligence, Bergen: Innsikt

Andreas Halleraker er utdannet siviløkonom og har jobbet som konsulent innenfor Business Intelligence i hele sin karriere. Han er spesialist på Tableau og Microsoft SQL Server.

Med sin erfaring og utdannelse fra både økonomi og IT har Andreas kunne jobbe i flere roller. De fleste kundene han har jobbet for har vært innenfor bank/finans/forsikring, men han har også erfaring fra energi og telekom. Fellesnevner for alle prosjektene er at det har vært Business Intelligence-prosjekter hvor Tableau og/eller Microft SQL Server har vært inkludert i  løsningen. Med sine brede forretningsforståelse kombinert med dyp teknologisk innsikt og tung kompetanse på relevante verktøy og teknologier, har gitt ham en unik evne til å bygge broer mellom teknologi og forretning.

Andreas har stor arbeidskapasitet, han samarbeider svært godt med andre og er en ressurs for de han arbeider for og sammen med. Andreas brenner for analyse, og presterer best når han får jobbe vertikalt med hele verdikjeden, fra innsamling og bearbeiding av rådata, til analyser, visualisering og presentasjon.