Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Anita Hansen

Rådgiver, Oslo: Partner

Anita har jobbet med salg og ledelse i IT-bransjen over 15 år blant annet i Microsoft. Hun har idag en rolle som som salgs- og konsulentleder i enheten vår for prosjekt- og testledelse. Innen salg sjonglerer hun mellom metodikkene relasjon, løsning og innsikt, noe som gjør henne til en hyggelig og kunnskapsrik samarbeidspartner for våre kunder.

Anitas rolle i Webstep er tre-delt; sørge for at konsulentene er i spennende oppdrag, rekruttere nye flinke konsulenter og ikke minst sørg for at folk her hos oss har det bra. I tillegg dyrker hun interessen for menneskelig innsikt så snart hun har mulighet. Hun er sertifisert på personlighetstype test og teamutvikling fra Optimas AS og kombinert med en Master of Management i Samspill og ledelse; anvendt organisasjonspsykologi fra BI har hun også teoretisk register å spille på.

Anita er kjent for å arbeide strukturert og målrettet for å nå felles mål, og hun gjør det med en smittende entusiasme. Hun har en god forretningsforståelse, og har evnen til å se helheten i det kompliserte bilde en leveranse kan ha, noe som i sin tur representerer en betydelig ressurs for våre oppdragsgivere.