Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Arjan Einbu

Seniorkonsulent, Oslo: Fokus

Arjan er en dyktig .Net-utvikler og anerkjent kursholder. Arjan har tung operativ windows- og weberfaring fra .Net-plattformen, og fartstid på denne helt siden plattformen ble etablert. Arjan er en entusiastisk tilhenger av agile metoder som Scrum og XP, og av testdrevet utvikling. Hans faglige styrker reflekteres blant annet i kursene han holder i regi av ProgramUtvikling, der C#, Javascript og webteknologier er i fokus. Arjan innehar en rekke sertifiseringer, bla. MCT-, MCSD.NET- og MCDBA.

Arjan har omfattende erfaring og domene- og sektorkompetanse, og tung erfaring på utvikling av et bredt spekter løsninger både som utvikler og arkitekt, bl.a. finans, logistikk, manufacturing og engineering. (For oljeselskaper, banker, forsikringselskaper og produksjonsbedrifter).

Han er en ypperlig pedagog, en egenskap egnet for å skape effektive og læringsdyktige team, med tilsvarende god kapasitet til å nå forretningsmessige mål gjennom gode IT-prosjekter. Dette gjør ham også behagelig og trygg å jobbe sammen med, siden kunnskapsutvikling og kunnskapsdeling har en sentral plass i arbeidet han gjør.