Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Arne Eirik Nielsen

Seniorkonsulent, Stavanger

Arne Eirik er en erfaren arkitekt og utvikler med bakgrunn som sivilingeniør i datateknikk. Har har gjennom prosjekter for en rekke kunder opparbeidet seg god innsikt og kompetanse om de nødvendige faktorene som påvirker en velfungerende IT-arkitektur. Han har lang erfaring med design og implementasjon av løsninger basert på SOA-prinsipper og mikrotjenester. Arne Eirik har de siste årene fokusert på utvikling av løsninger basert på Microsoft Azure og brukes gjerne som rådgiver på denne plattformen.

Han har et brennende engasjement for kvalitet i leveransene og oppnår dette gjennom testing, høy kodekvalitet og å fasilitere velfungerende team. Han liker å sette seg inn i nye domener og er svært opptatt av å forstå hva som skaper verdi for kunden. Han er vant til å jobbe i distribuerte team, og bidrar til positiv utvikling både faglig og sosialt i teamene han deltar i.

Arne Eirik har stort engasjement for jobben sin. Han kommuniserer på en åpen og tydelig måte, både internt i teamet og mot andre interessenter. Sammen med godt humør og positiv tilnærming til utfordringer gjør dette han til en svært verdifull deltaker i både små og store leveranseteam.