Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Arne F. Østvold

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting

Arne er en senior full-stack systemutvikler med hovedvekt på Java-teknologi. Han er utdannet sivilingeniør / Master of Technology fra NTNU og University of California. Arne har de siste årene arbeidet med utvikling og modernisering av løsninger innenfor bank og finans. Det har vært hovedvekt på utvikling for både selvbetjent og betjent kanal med bruk av moderne javascript rammeverk. Arne har arbeidet i et miljø med sterkt fokus på fremtidsrettet arkitektur og teknologier. Han har opparbeidet meget god erfaring på dette området.  

Arne har erfaring fra og kan ta roller både som utvikler, “tech lead”, leveranseansvarlig og utviklingsleder. Som tech lead har han hatt ansvaret for at den tekniske kvaliteten på leveransene oppfylte kundens viktigste mål, som er sikker og stabil drift. Han har god erfaring med arkitektur og estimering av prosjekter, samt “code review” og integrasjon. 

Arne fremstår som en proaktiv og teknisk meget kompetent konsulent. Han utviser initiativ, faglig dyktighet, utholdenhet og god arbeidsmoral. Arne har erfaring fra prosjekter som er organisert etter Devops baserte prinsipper.