Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Åshild Kaldahl Thorrud

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting

Åshild er en fullstack-utvikler som bidrar sterkt på både frontend og backend med hovedvekt på Java-teknologi. Hun har de siste årene arbeidet med utvikling og modernisering av løsninger innenfor bank og finans. Det har vært hovedvekt på utvikling for både selvbetjent og betjent kanal med bruk av moderne javascript rammeverk. Åshild har arbeidet i prosjekter med fokus på fremtidsrettet arkitektur og teknologier og har opparbeidet meget god erfaring på dette området.  

I tillegg til rollen som fullstack utvikler har Åshild erfaring som “tech lead” og kan ta større ansvar i utviklingsteam. Hun har erfaring som funksjonelt ansvarlig og kan ta funksjonelle roller i prosjekter. Åshilds nåværende prosjekter er organisert etter Devops baserte prinsipper, slik at hun også har opparbeidet erfaring på dette området. 

Åshild fremstår som en proaktiv og teknisk meget kompetent person. Hun er strukturert i sitt arbeid, og tar til seg ny kunnskap raskt og effektivt, og deler gjerne dette videre med andre.