Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Bjarte Tolleshaug

Seniorkonsulent Business Intelligence,

Bjarte Tolleshaug har en Bachelorgrad innen IT-Management fra Handelshøyskolen BI. Bjarte har tilegnet seg bred kompetanse gjennom varierte roller innen ulike bransjer, og har i hele sin karriere arbeidet i grensesnittet mellom IT og forretning. Han er brennende opptatt av bruk av data og analyser til riktige beslutninger og forbedrede prosesser i virksomheten, og har gode resultater med praktisk anvendelse av forretningsdata og analyser i bedriftene han har arbeidet i.

Han har lang erfaring med uttrekk og bearbeiding av data i SQL og forskjellige rapporterings- og analyseverktøy. Han kommuniserer godt med forretningen, og har stor evne til å forstå behovene for rapporter og analyser og implementere disse i kundens BI-plattform. Bjarte er løsnings- og resultatorientert, og har hatt en rekke posisjoner med mye ansvar i sin karriere. Bjarte ønsker å være en brobygger mellom forretningen og IT, og trives spesielt godt i denne rollen.

Bjarte er positiv, lojal og en god relasjonsbygger. Gjennom sitt engasjement og gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter skaper han en positiv driv rundt seg. Bjarte er effektiv og selvgående, og evner å sette teori om til praktisk nytte. Bjartes gode humør og hjelpsomme vesen gjør ham også til en godt likt og verdsatt lagspiller i kundens team.