Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Christian Rebnord

Seniorkonsulent, Oslo: Fokus

Christian har lang erfaring med utvikling av komplekse og forretningskritiske løsninger, både fra kraftbransjen og noen av Nordens største banker. Han er en konsulent med et smidig tankesett, som er opptatt av å finne konstruktive løsninger på kundens utfordringer.

Som utvikler er Christian kvalitetsbevisst, med stort fokus på å skrive god, lesbar og testbar kode. Han er også vant med å jobbe etter smidige metoder, hvor blant annet Scrum, testdrevet utvikling (TDD) og Continuous Integration står sentralt.

Faglig har Christian har en glødende interesse for nyere Microsoft-teknologier som WPF og Silverlight. Gjennom ulike prosjekter har han siden 2008 bygget en verdifull erfaringsbase på disse, og kjenner både de fordeler og utfordringer som disse teknologiene bringer.

Christian innehar tre Microsoft Certified Professional Developer sertifiseringer, og er også Certified Scrum Master. Han er faglig engasjert og holder seg kontinuerlig oppdatert på det nyeste av teknologier. Hans primære fokusområder teknologisk er C#, WPF, Silverlight, Windows Forms og ASP.NET.

På det personlige plan er Christian strukturert, ansvarsfull og har meget gode kommunikasjonsevner.