Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Egil Sørensen

Seniorkonsulent, Stavanger

Egil Risvoll Sørensen er utdannet Sivilingeniør i Datateknikk og har omfattende domenekunnskap innenfor Finans, Olje&Gass og Telecom. Innen finans har han jobbet både med prosessoptimalisering og robotisering og innen oljeservice har han bidratt i flere prosjekter med effektivisering og digitalisering som hovedfokus.

Egil har jobbet som arkitekt, utvikler og prosjektleder/teamleder og er vant til å jobbe i team. Han innehar et brennende engasjement for faget og er oppdatert på det som rører seg. Hans brede programmeringskompetanse fra ulike språk og rammeverk, og hans fokus på kvalitet, effektivitet og vedlikeholdbarhet gjør han ti en ettertraktet og høyt verdsatt konsulent. Egil lærer fort, setter seg raskt inn i kundens prosesser og bruker sin kunnskap til å gi økt verdi tilbake.

Egil er en sosial person som oppsøker forskjellige miljø og initierer dialoger og finner frem til utfordringer. Han trives veldig godt i problemløser-rollen og er raskt igang med å finne gode løsninger og diskutere seg frem til den løsningen som gir best verdi. Egil er en humørspreder og trives veldig godt i team- og i sosiale roller omgitt av andre mennesker.