Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Eirik Broen

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting

Eirik har en B.Sc. i Informatikk fra Australia, og en M.Sc. i Informatikk fra Universitetet i Oslo. Han kom til Webstep i 2012, og har bygget seg opp lang erfaring med systemutvikling hovedsakelig med Java og på mellomvare løsninger. Eirik har også bred erfaring som utvikler på rike webapplikasjoner implementert i javascript/HTML5/CSS3. 

Eirik er en allsidig og løsningsorientert seniorkonsulent. og er lidenskapelig opptatt av teknologi. Eirik er svært opptatt av en metodisk og praktisk tilnærming til bygging og testing av applikasjoner på klientsiden. Han jobber like gjerne frontend som backend, og går ikke av veien for en utfordring. 

Eirik er flink til å tilpasse seg ulike forutsetninger både i form av tekniske utfordringer og personlige relasjoner. Han har gjennom sitt virke som utvikler og prosjektleder fått erfaring med et vidt spekter av metoder og teknologi innenfor utvikling av programvare. Eirik interesserer seg for alle aspekter ved programutvikling og bruker jevnlig tid på fritiden til egne prosjekter og testing av teknologi.