Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Erik Bolin

Senior Prosjektleder, Oslo: Partner

Erik har over 25 års erfaring i store komplekse organisasjoner også internasjonale. Han har jobbet med store deler av verdikjeden alt fra anskaffelser til implementering og forvaltning.  

Erik gjennomført en rekke anskaffelsesprosesser både i privat og offentlig sektor av applikasjonsutvikling, outsourcing og infrastruktur. Han har solid erfaring fra endringsledelse, både som linjeleder, program- og prosjektleder.  

Kombinasjonen med erfaring både som linjeleder og prosjektleder gjør Erik kompetent til å lede store programmer samt mindre prosjekter både via klassisk fossefall og agile metoder. 

Eriks kjernekompetanse er digitalisering av kundereisen i B2C markedet. Han har i det siste jobbet med robotisering som har effektivisert arbeidsprosessene. SaaS er teknologi som Erik har benyttet i flere av sine prosjekter.  

Erik arbeider strukturert og målrettet samt har en overordnet teknisk erfaring og forståelse. Han har med sin arbeidskapasitet og evne til å jobbe effektivt og målrettet, skapt gode resultater i prosjektene han har ledet.

Som leder er Erik opptatt av at prosjektets mål er vel forankret og forstått i prosjekt- og styringsgruppen samt i organisasjonen som berøres av prosjektets leveranser. Han setter seg raskt inn i nye problemstillinger og domener. Erik oppfattes av sine kolleger som en ambisiøs, engasjert og pliktoppfyllende medarbeider.