Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Feda Curic

Seniorkonsulent Business Intelligence,

Feda Curic er spesialist på maskinlæring og avansert analyse. Erfaringsbasen er fra oljebransjen og bank/finans/forsikring. I forsikring har Feda blant annet jobbet med dataanalyse og business intelligence innen pris- og risikomodellering og kundeanalyse. I olje/offshore har han jobbet med Big Data-analyse, Machine Learning og Data Mining.

For en som brenner for faget sitt, var utviklingen av prediktive modeller som multivariat regresjon og neurale nettverk for analyse av flerfasemåling i produksjonssutstyr, oppgaver han stortrivdes med. Feda liker tøffe utfordringer der han får brukt sitt engasjement og dype faglige innsikt. Han har betydelig kompetanse innen matematikk, statistikk og modellering – kunnskaper han bruker til kundens fordel.

Feda er positiv, utadvendt og proaktiv, og evner å spille sine kolleger gode. Dette gjør ham til en lagspiller som gjerne og ofte deler kunnskap. Feda har også en unik evne til å kommunisere komplekse problemer og løsningsforslag på en inspirerende måte med forretningen og andre interessenter.