Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Geir Gullestad Pettersen

Seniorkonsulent, Stavanger

Geir er en meget dyktig seniorkonsulent med stor faglig tyngde og en lidenskap for teknologi. Geir har en Master i Informasjonsteknologi fra NITH/Queensland University of Technology, og har bekledd stillinger som Konsern IT-sjef, sjefsutvikler, produktansvarlig, prosjektleder, Scrum Master og Sjefsarkitekt og bringer med seg verdifull erfaring inn i ethvert utviklingsteam. Han har jobbet med produktutvikling og utvikling av bedriftskritiske fagapplikasjoner, og hans erfaring omfatter både nasjonale og internasjonale kunder i ulike markedssegmenter som media, finans, nyheter olje og gass.

Geir har erfaring fra en rekke bransjer og har, i tillegg til utvikling av en rekke fagapplikasjoner, sterk domenekunnskap på enterprise søkeprogramvare og finans- og økonomiløsninger. Han er en ressursperson på Java-baserte løsninger, og blir ofte brukt som en rådgiver på arkitekturspørsmål.

Geir har en genuin lidenskap for teknologi, han har både interesse og evner til å raskt lære seg nye ting. Han er et naturlig valg som arkitekt og tech-lead, og er ofte dypt involvert i teknisk arkitektur, prototyping og forskning. Dette er områder som engasjerer ham, og som både kollegaer og kunder drar nytte av. Geir ser nytten av kunnskapsdeling og deler gjerne sin erfaring med andre, og han har jobbet mye med intern opplæring, som foreleser og opplæringsansvarlig.