Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Gilberto Batres-Estrada

Seniorkonsulent Business Intelligence, Bergen: Innsikt

Gilberto Batres-Estrada er utdannet MSc i teoretisk fysikk ved Stockholm Universitet og har med bakgrunn og interesse for avanserte analyser og data science, tatt en ny mastergrad i anvendt matematikk og statistikk ved Kungliga Tekniska Högskolan. Han har flere års erfaring fra IT-bransjen, bank, finans og forsikring.

Innenfor Data Science har Gilberto utviklet handelsalgoritmer for automatisering av aksjehandel, og “deep learning”-modeller som støtter utvalg av aksjer til aksjeporteføljer. I ulike prosjekter har han brukt sin kunnskap om nevrale nettverk, Deep Learning, Support Vector-maskiner, Gradient Boosting-maskiner, og flere andre maskinlæringsalgoritmer til å løse forskjellige forretningsproblemer.

Gilberto er ydmyk, åpen, glad, positiv og glad i å dele kunnskapen sin. Han er høyt ansett av sine medarbeidere og er en god lagspiller. Gilberto har tilegnet seg en pedagogisk måte å forklare vanskelige begreper på fra sin tid som undervisningsassistent ved Institutt for matematikk ved KTH, hvor han holdt foredrag i statistikk.