Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Inge Ådland

Avdelingsdirektør, Bergen

Inge Ådland er sivilingeniør fra NTNU og MBA i strategisk ledelse fra NHH, og kom til avdelingsdirektørjobben i Webstep i Bergen fra 11 år som IT-sjef / CIO i Sparebanken Vest.  Inge er dermed tilbake til Webstep som leder i Bergen, etter at han i 2003 entret IT-sjefstillingen i Sparebanken Vest, fra konsulentrolle i Webstep.

Inge Ådland er er dreven IT-leder som kjenner IT fra alle faser og roller, hele veien fra eget konsulentarbeid til rollen som IT-sjef i Sparebanken Vest. Han har selv vært utvikler, arkitekt og prosjektleder, og han har ledet IT-funksjonen i en av Norges mest fremoverlente og IT-intensive banker i mer enn ti år.  I 2007 ble Inge nominert til IDG´s «CIO of the year».

Inge er kunnskapsrik, serviceorientert og gjør grundig arbeid, alltid med glimt i øyet.  Med Inge på plass i Webstep har bergensavdelingen fått en leder som selv har vært en betydelig konsulentkjøper, som har kvalifiserte tanker rundt konsulentarbeid, og som kjenner krevende kunders krav til dyktige konsulenter, fra kjøpersiden.