Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Jahn Even Cox

Seniorkonsulent, Stavanger

Jahn Even er en engasjert og svært erfaren seniorkonsulent som håndterer alle faser av et utviklingsprosjekt. Han har erfaring fra en rekke forskjellige bransjer inkludert bank&finans, forsikring, forlag og olje&gass, og har vært med å utvikle både små og store løsninger. Han er sterkt engasjert i teknologisk og faglig utvikling og bidrar ofte i diskusjoner rundt best practices og arkitekturvalg. Jahn Even er også brennende opptatt av at interaksjonsdesign og UX er sentrale elementer i utvikling av gode løsninger, og er ofte brobygger mot disse miljøene i prosjekter.

I tillegg til å utvikle løsninger har Jahn Even jobbet mye med etablering av utviklings- og testmiljøer, og brenner for DevOps og effektivisering / automatisering av prosesser. Fokus har da vært på robuste miljøer, med stor grad av automatiserte rutiner for deployment av nye versjoner. Han har vært ansvarlig for denne type oppgaver hos flere av våre kunder, og er en av våre ressurspersoner ved rådgivning rundt disse problemstillingene.

Jahn Even er strukturert, engasjert og entusiastisk. Han er opptatt av å skape verdi gjennom prosjektene han er med i og er ønsker alltid å levere innenfor avtalte rammer for kvalitet tid og kostnad. Dette har ført til at Jahn Even har fått rollen som teknisk prosjektleder for flere prosjekter. Han er en lagspiller og skaper entusiasme og humør i teamene han deltar i, og står ikke i veien for en god faglig diskusjon.