Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Jan Terje Egeland

Seniorkonsulent, Stavanger

Jan Terje Egeland er utdannet Sivilingeniør i datateknikk med fordypning innen AI. Han har erfaring fra både olje og oljeservice, samt fra maritim industri. Innenfor oljeservice har Jan Terje jobbet med utvikling av interne forretningssystemer, samt system for sensordata. Hovedfokuset de siste år har vært på digitalisering og forbedring av prosesser hos kunde.

Allerede fra studiene var Jan Terjes interesse for kunstig intelligens fanget og han er veldig interessert i fagfeltet. På fritiden har han utviklet flere spennende løsninger og prosjekter og han bidrar internt i Webstep sammen med vårt miljø på dette i Stavanger og Bergen. Jan Terje er ellers en konsulent med et sterkt engasjement for det faglige og med høy gjennomføringsevne. Gjennom sitt arbeid ved Roxar, Statoil og Aarbakke har han nær kjennskap til olje & gass industrien. Han har høyt fokus på å holde seg oppdatert på ny teknologi og holder flere sertifiseringer fra Microsoft på .NET-plattform.

Jan Terje er konsulent som har sterke meninger om det faglige i prosjektet, men dette er pakket inn i en rolig sørlending. Engasjementet er godt parert med ro og en lyttende tilnærming. Gode diskusjoner om fag og metode er han veldig åpen for og han jobber godt med både interne og eksterne kunder.