Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Jonas Nyman

Seniorkonsulent, Oslo: Innsikt

Jonas har en bakgrunn fra Marinen, Saab, Volvo og Telekombransjen før han i 2001 startet eget firma som Managementkonsulent innen prosjektledelse og optimalisering av produktkostnad og -funksjon. Han har ekspertkompetanse inne Bilindustri, Verkstedindustri, Telecom og IT. 

I 2008 kom han for første gang i kontakt med QlikView når han lagde et analysesystem for globalt innkjøp. Han fikk kort deretter i oppdrag å etablere en av de aller første QlikView-forhandlerne i Norge. Jonas har erfaring av å lage QlikViewapplikasjoner fra bunnen og å designe løsninger for å deretter lede et team av forskjellige utviklere mot ferdige resultater. Han har også laget overordnet arkitektur, spesifisert, vurdert og implementert transaksjonssystemer (innkjøpssystemer) og ledet arbeidet med integrasjon mellom forskjellige systemer. 

Jonas erfaring fra bedriftsvirksomhet gjør at han ofte er bindeleddet mellom brukere og IT-utviklere. Kompetanse fra kvalitetssikring i bilindustrien gjør at han legger stor vekt ved kvalitetssikring og verifiseringsplanering også i IT-leveranser. Han er utdannet ingeniør innen elektronikk/systemteknikk og har en bachelor i industrial engineering med fokus på vedlikeholdsstyring, kvalitet og logistikk.