Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Jone Andreas Berg

Senior Prosjektleder, Oslo: Partner

Jone er prosjektleder og utdannet sivilingeniør (IKT) fra NTNU. Han har også jobbet som teamleder for distribuerte utviklingsteam og har lang erfaring med smidig utvikling. Jone har jobbet både på kunde- og leverandørsiden. 

Med sin tekniske bakgrunn har Jone stor interesse for krysningspunktet mellom prosjektledelse og utviklingsteam. Han har et sterkt fokus på at produktet prosjektet leverer skal være levedyktig på lang sikt, og enkelt for kundens organisasjon å forvalte. 

Jone har gjennom flere oppdrag bygget opp solid erfaring innen estimering av smidige utviklingsprosjekter, og drar nytte av at han snakker like godt med den tekniske og den kommersielle siden av prosjektet. Han setter seg raskt og effektivt inn i nye forretningsområder og problemstillinger. 

Sentralt i Jones ledelses stil står engasjement. Han søker å skape en inkluderende og engasjert stemning i gruppen, og leder med positivitet og godt humør. Han er en trygg leder det er lett å snakke med, enten det handler om hindringer i prosjektet eller om å dele en god historie.