Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Jørn Are Hatlelid

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting

Jørn Are dro etter HiØ til Australia, hvor han tok sin Master i Data Science. Før han kom til Webstep hadde han allerede lang erfaring fra flere arbeidsgivere som utvikler både på front- og backend, og han kan sjekke inn mange, og varierte oppdrag hos store kunder. Profilmessig fremstår han som en fullstack utvikler med stor tyngde frontend, hvor han har spesialisert seg på Angular rammeverket. 

Utvikling av rike webapplikasjoner med brukeropplevelsen i fokus er noe han brenner for, men han tar gjerne et større teknisk ansvar i stacken. Tett samarbeide med interaksjonsdesignere, grafikere og backend-utviklere er viktig for å skape de gode løsningene. Han foretrekker en smidig og kreativ arbeidsprosess, men tar også rådgivende oppdrag innen analyse av kodekvalitet og metodikk. 

Jørn Are er opptatt av kunnskapsdeling, og holder gjerne foredrag og workshoper både internt, og på konferanser og universiteter. Han har ledet fagnettverk rundt «Rike Webapplikasjoner» hvis fokus er gode brukeropplevelser og applikasjonsutvikling med web-teknologier. Responsivt design, universell utforming og testdrevet utvikling tar han som en selvfølge.