Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Kenneth H. Nemtsinkow

Seniorkonsulent Business Intelligence, Bergen: Innsikt

Kenneth er en dyktig og innovativ seniorkonsulent med fordypning i datavarehus- og Business Intelligence-løsninger basert på Microsofts plattformer. Han har lang og dyp erfaring fra en rekke forskjellige bransjer – som Helse, Bank/Finans, forsikring og skogsdrift, både i det svenske og norske markedet. Kenneth er svært pragmatisk, med dyp teknisk kunnskap og forståelse for arkitektur. Han er svært fokusert, og har evnen til å raskt sette seg inn i forskjellige problemstillinger, utforme en plan og levere med høy kvalitet.

Kenneth har arbeidet med en rekke teknologier og i forskjellige roller, fra back-end SQL DBA til avansert SQL-utvikler, med Data Vault, SSIS BIML, SSAS Tabular kuber, SQL Azure og Power BI. Han har også holdt kurs i Business Intelligence-løsninger basert på Power BI og SSAS Tabular for kunder og kolleger.

Med bakgrunn i roller som både utvikler og prosjektleder, har Kenneth både evnen til å lede og være en lagspiller. Han er positiv og lett å samarbeide med, og forstår verdien av teambuilding og sosial samhandling på jobb. Kenneth er en person som legger inn det lille ekstra, både for å få prosjektet i havn og for å skape et positivt arbeidsmiljø rundt seg.