Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Kristina Holmelid Myhr

Senior Prosjektleder, Oslo: Partner

Kristina har god erfaring som prosjektleder for utviklings- og forvaltningsprosjekter, så vel som erfaring som prosjektleder innen programprosjekter. Hun mestrer også samtidige roller, som prosjektleder og testleder i større komplekse prosjekter. Som prosjektleder, har Kristina vist ved flere anledninger at hun håndterer å sjonglere mellom flere parallelle prosjekter med god kontroll.  

Bakgrunnen fra teknologiutdanningen og som tidligere utvikler og testleder har gitt Kristina et godt fundament for å raskt sette seg inn i ulike problemstillinger, komplekse domener og funksjonelle løsninger. Hun har en evne til å se detaljer, så vel som helhet og brukerperspektiv i de ulike prosjekter. Hun omstiller seg raskt ved endrede rammebetingelser. Dette i tillegg til å være en dyktig koordinator av arbeidsoppgaver og kommunikasjonsflyt i flere prosjektene hun har vært involvert i.

Kristina er tilpasningsdyktig og samtidig ivrig til å lære. Hun er utadvendt av natur og er flink til å motiverer sine prosjektteam til å yte sitt beste, og er opptatt av et godt arbeidsmiljø